inbraak-bij-t-mobile-dochter-simpelnl

Alarm over IP

Heeft u een alarmsysteem die gekoppeld is met een alarmcentrale? Dat is belangrijker dan u denkt. Veel van de bestaande, analoge verbindingen zijn verouderd en duur. Met Alarm over IP maakt uw alarmsysteem digitaal contact met de alarmcentrale. Door een speciaal Internet Protocol (IP) is de betrouwbaarheid gegarandeerd. Ook voldoet het aan de geldende Europese/Nederlandse Normen (NEN-EN50131-1 grade 3 en aan NEN-EN50136-1 ATSS).

Een daarbij komend voordeel is dat een aansluiting van uw alarm via het internet goedkoper is. U betaalt een vast, laag bedrag voor uw internetaansluiting per jaar. Er zijn eenmalig kosten voor installatie. Dit bedrag verdient u in ruim twee jaar terug. U bespaart namelijk fors op variabele telefoontikken waar uw huidige analoge verbinding gebruik van maakt.

Voordelen
Alarmmeldingen gaan sneller naar de alarmcentrale
Noodzakelijk per 1 juli 2014 voor alle AL2 verbindingen
Geen variabele kosten, een vast laag maandelijks tarief voor uw verbinding
 

Kies voor optimale en gebruiksvriendelijke veiligheid.

Splinter staat altijd voor u klaar!

Splinter is een betrouwbare en onafhankelijke partner als het om telecom-en data oplossingen gaat. We denken en werken klantgericht, hierdoor kunnen wij u voorzien van een passend advies. Met een enthousiast team dat constant op zoek is naar mogelijkheden en ontwikkelingen op de Telecommarkt, probeert Splinter dagelijks het verschil te maken.