internet mobiel kantoor

Besparingsanalyse

Waarom een besparingsanalyse? Telecomfacturen zijn vaak facturen die niet helemaal duidelijk zijn of er staan diensten op die u niet nodig heeft of die te duur zijn. Splinter VD kan uw facturen beoordelen en op basis daarvan krijgt u een advies. Wij geven al jaren een eerlijk en betrouwbaar advies. Dat maakt ons bijzonder en we krijgen daardoor steeds meer tevreden klanten.

Wat hebben wij nodig voor een gratis en vrijblijvende besparingsanalyse? Het antwoord op die vraag is simpel: verzamel de laatste drie maandfacturen van uw huidige telecomprovider. Mail deze gegevens naar info@splintervd.nl of fax ze naar ons via 0172 520569. Wij geven u een besparingsanalyse en advies waarmee u op jaarbasis kunt gaan besparen.

Splinter staat altijd voor u klaar!

Splinter is een betrouwbare en onafhankelijke partner als het om telecom-en data oplossingen gaat. We denken en werken klantgericht, hierdoor kunnen wij u voorzien van een passend advies. Met een enthousiast team dat constant op zoek is naar mogelijkheden en ontwikkelingen op de Telecommarkt, probeert Splinter dagelijks het verschil te maken.