computer shutterstock_247359661

ICT beheer

Uw ICT beheer wilt u onderbrengen bij een betrouwbare partij. Dat is logisch want het is een belangrijk onderdeel voor het goed functioneren van uw bedrijf. Dat geef je niet zomaar uit handen. Splinter VD biedt een compleet pakket voor het beheren van netwerken, servers en computers voor het MKB. Door onze persoonlijke benadering zijn wij voor met name het midden- en kleinbedrijf een ideale partner.

Wij leveren ICT beheer op maat en dit maatwerk hebben wij betaalbaar gemaakt voor ieder bedrijf. ICT beheer is ideaal voor bedrijven die geen eigen systeembeheerder in huis hebben. Wij hebben oog voor de wensen van de klant en bieden kwaliteit.

Een kleine greep uit ons ICT beheer pakket:

. Netwerkbeheer
. Netwerkmonitoring
. Centrale opslag/storage
. Verkoop van PC's en servers
. Wifi apparatuur
. Server en pc beheer
. ICTWaarborg ICTWaarborg logo
. Splinter VD heeft zich aangesloten bij ICTWaarborg, de brancheorganisatie voor betrouwbare ICT-bedrijven.

 


Splinter is een gecertificeerd ICTWaarborg bedrijf dat naast de eigen service en dienstverlening ook de volgende zekerheden biedt:

. Betrouwbaar bedrijf (een bedrijf kan niet zonder toetsing een gecertificeerd ICTWaarborg bedrijf worden)
. Geschilbehandeling (bemiddeling)
. Algemene voorwaarden op maat (zekerheid voor consument)
. Overname van aansprakelijkheid
. Waarborg nakoming garantieverplichtingen
. Nakoming gemaakte afspraken bij faillissement
. Zekerheid bij einde bedrijf (als u een lopend contract heeft wordt dit contract overgenomen door een bedrijf dat u dezelfde diensten levert)

Voor u als klant biedt dit nog meer duidelijkheid en zekerheid naast de service die wij u al boden. De aangesloten bedrijven moeten voldoen aan kwaliteitsnormen:

. Naleving van de afgesproken gedragscode
. Geven van deskundig advies
. Afspraak=afspraak
. Betrouwbaar


Wilt u vrijblijvend uw situatie bespreken? Neem contact op met Splinter voice&data. 

Splinter staat altijd voor u klaar!

Splinter is een betrouwbare en onafhankelijke partner als het om telecom-en data oplossingen gaat. We denken en werken klantgericht, hierdoor kunnen wij u voorzien van een passend advies. Met een enthousiast team dat constant op zoek is naar mogelijkheden en ontwikkelingen op de Telecommarkt, probeert Splinter dagelijks het verschil te maken.