vaste telefonie
Vaste telefonie
Splinter helpt u met een werkende oplossing!

VASTE TELEFONIE

Vaste zakelijke telefonie

Of u nu kiest voor een telefooncentrale bij u op locatie of een Hosted VoIP oplossing. Splinter voice&data heeft voor iedere onderneming, organisatie of (zorg)instelling een passende en probleemloos werkende telecomoplossingen.

Een moderne telefooncentrale met slimme functionaliteiten

Een moderne telefooncentrale (PBX) is gewoonweg niet meer te vergelijken met de traditionele centrale van jaren geleden. Zo beschikt u al snel over verschillende handige en slimme functionaliteiten en bespaart u in de meeste gevallen op uw belkosten. Bij de nieuwste generatie telefooncentrales hoeft u niet perse langer gebruik te maken van analoge- of ISDN-lijnen maar belt u net zo betrouwbaar via internet (VoIP-telefonie).

Splinter voice&data levert, installeert en onderhoud uw nieuwe of bestaande telefooncentrale met de grootste zorg. Wij beseffen immers maar al te goed dat u bereikbaarheid van vitaal belang voor uw organisatie is!

Meer weten over vaste telefonie?

Wilt u meer weten over de nieuwste generatie telefooncentrales of over hosted telefonie? Wij praten u graag bij over de mogelijkheden en functionaliteiten die een bijdrage aan uw zakelijke succes kunnen leveren. Maak een vrijblijvende afspraak met een van onze telecomadviseurs. Bel met 0172 520 560 of vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij spoedig contact met u op.

Splinter staat altijd voor u klaar!

Splinter is een betrouwbare en onafhankelijke partner als het om telecom-en data oplossingen gaat. We denken en werken klantgericht, hierdoor kunnen wij u voorzien van een passend advies. Met een enthousiast team dat constant op zoek is naar mogelijkheden en ontwikkelingen op de Telecommarkt, probeert Splinter dagelijks het verschil te maken.