Datalekken AVG
Datalekken - hoe zit dat nou precies?
Ook de Europese Privacyverordening verandert

NIEUWE WET- EN REGELGEVING OP HET GEBIED VAN PRIVACYBESCHERMING

Download hier uw gratis Whitepaper

Alles over datalekken en de Algemene Verordening Gegevensbescherming

Wat is de Wet Meldplicht Datalekken? Wat is een datalek en wat verandert er in 2018 met het in werking treden van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)?

Gratis whitepaper over de Meldplicht Datalekken

Deze en vele andere vragen en antwoorden leest u in onze gratis whitepaper over de Meldplicht Datalekken.

Voorkom boetes en imagoschade

Natuurlijk helpen wij u ook graag persoonlijk op weg. Dat doen we met hedere adviezen, technische oplossingen en trainingen ter vookoming van cybercriminaliteit. Zo kunt u veilig werken en voldoet u tijdig aan de nieuwe Europese privacywetgeving, waaraan elke organisatie op 25 mei 2018 moet voldoen. Hoewel dit nog enige tijd duurt is het raadzaam om er nu alvast rekening mee te houden. De gevolgen kunnen immers fors zijn! Los van de imagoschade voor uw organisatie kunnen boetes oplopen tot maximaal € 20.000.000,- of 4% van de wereldwijde jaaromzet.

Download hier uw gratis Whitepaper
Splinter staat altijd voor u klaar!

Splinter is een betrouwbare en onafhankelijke partner als het om telecom-en data oplossingen gaat. We denken en werken klantgericht, hierdoor kunnen wij u voorzien van een passend advies. Met een enthousiast team dat constant op zoek is naar mogelijkheden en ontwikkelingen op de Telecommarkt, probeert Splinter dagelijks het verschil te maken.