Header werken in de cloud
Naar de Cloud!
Splinter helpt u met een geruisloze overstap

MET DEZELFDE MAPPENSTRUCTUUR ZOALS U GEWEND BENT

Naar de Cloud!

Dat klinkt goed en het zal niet zozeer een kwestie zijn van of u naar de Cloud gaat, maar wanneer. Wat komt daarbij kijken?

Microsoft promoot het werken in de Cloud met verschillende Office 365 abonnementen. Makkelijk af te sluiten, zowel geschikt voor grote, als kleinere ondernemingen. Ondernemingen worden min of meer gedwongen om naar Cloudservers (Azure) te gaan. Hieronder vervalt de mogelijkheid van het delen van documenten en mappen, zoals nu bekend op G-H; X-Y-Z-schijven.

De aanbeveling van Microsoft is om hiervoor SharePoint te gebruiken. Echter op dit moment wordt SharePoint nog niet echt omarmd en vinden gebruikers lastig. Hierdoor maakt Microsoft het werken in de Cloud er niet gemakkelijker op. Dit is niet wat men zich van de Cloud voorstelt.

Vertrouwde mappenstructuur

Splinter voice&data biedt de Cloud aan met dezelfde mappenstructuur zoals u gewend bent, met geïntegreerd de Microsoftproducten zoals Office 365 en Exchange online.

Hieronder de voordelen op een rij:

  • U kunt offline werken.
  • Met Office 365 heeft u recht op een Office-installatie op zijn laptop of PC. Dus als er geen internetverbinding is kunt u met de Office-applicaties werken.
  • Documenten worden op ons storage platform geback-upt. (Documenten die per ongeluk gewist kunnen worden teruggehaald).
  • De documenten in/op het Storage Platform staan in Nederland en niet in een door Microsoft bepaald “buitenland”.
  • U heeft de mogelijkheid om onze Servicedesk te bellen als er problemen zijn, deze serverdesk kijkt verder dan alleen de online werkplek.
  • Heeft u nog applicaties (lees eigen softwarepakketten) die tevens mee naar de Cloud verhuisd moet worden? Wij verzorgen die migratie en voor een koppeling van de online werkplekken met de applicatie.

Probleemloze migratie naar de Cloud

Hierdoor merkt u van de migratie zo goed als niets en blijven alle structuren zoals u gewend bent. Zeker een belangrijk punt om bij stil te staan als u met uw organisatie in de Cloud wilt gaan werken.

Meer weten?

Bent u al toe aan een overstap naar de Cloud? Splinter voice&data geeft u graag een helder advies. Samen kijken we naar de beste oplossing voor uw organisatie. Plan direct een afspraak, T 0172 520 560 of vul het onderstaande formulier in.

Bel mij voor het maken van een afspraak!

Vul uw gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op.